KuPSin europeliavaus Armeniassa näkyy yksinoikeudella Unibet TV:stä

Kuopion Palloseura aloittaa Konferenssiliigan karsintarupeamansa tänään Yerevanin helteessä. Vedonlyöntiyhtiö Unibetin asiakkaat voivat katsoa jo kello 17.00 Suomen aikaa alkava ottelun näytetään Unibetin nettisivuilta tai mobiilisovelluksesta.

KuPSin europeliurakka UEFA:n uuden Konferenssiliigan 1. karsintakierrokssella alkaa tänään helteisissä merkeissä, kun Simo Valakarin johtama savolaisryhmä kohtaa FC Noahin Yerevanissa, Armeijassa. Klo 18 paikallista aikaa käynnistyvän ottelun lämpötilaksi ennustetaan yli 30 asteen hellettä.

KuPSin kannattajat ja muut jalkapallon ystävät voivat katsoa karsintaparin avausottelun yksinoikeudella Unibet TV:stä. Ottelu näkyy automaattisesti, kun rekisteröityneen asiakkaan pelitilillä on rahaa.

Unibet TV:n yksinoikeuslähetykset suomalaisjoukkueiden euro-otteluista jatkuvat myös ensi viikolla, kun HJK, Honka ja Turun Inter pelaavat omat vierasottelunsa.

Viime kauden suomenmestari HJK pelaa Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella montenegrolaista FKBuducnost Podgoricaa vastaan. Ottelupari käynnistyy Helsingissä 6. heinäkuuta ja jatkopaikan ratkaiseva, Unibetin TV:n näyttämä vierasottelu Montenegrossa pelataan tiistaina 13. heinäkuuta.

Viime kauden sarjakakkonen Turun Inter ja -nelonen Espoon Honka aloittavat KuPSin tavoin eurokarsintansa Konferenssiliiganensimmäiseltä karsintakierrokselta. Seurat pelaavat ensimmäiset osaottelut kotonaan 8. heinäkuuta, ja Unibet TV:n näyttämät toiset ja ratkaisevat osaottelut torstaina 15. heinäkuuta. Inter kohtaa tuolloin vieraissa unkarilaisen Puskas Akademian ja Honka färsaarelaisen NSI Runavikin.

Suomalaisjoukkueiden europelit Unibet TV:ssä:

To 8.7. klo 19.00: FC Noah vs. KuPS

Ti 13.7. klo 21.30: FKBuducnost Podgorica vs. HJK

To 15.7. klo 22.00: NSI Runavik vs. FC Honka

To 15.7. klo 21.00: Puskas Akademia FC vs. FC Inter

Kindred Group (entinen Unibet Group) on yksi Euroopan suurimmista online-pelejä ja digitaalisia sisältöjä tarjoavista yhtiöistä. Tukholman Nasdaq OMX Nordic Exchange -pörssiin listattu Kindred Group sisältää 12 asiakasbrändiä, joilla on yli 27 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Kindred on Euroopan suurimpien rahapeli- ja vedonlyöntiyhteisöjen etujärjestön EGBA:n (European Gaming and Betting Association) perustajajäsen. Yhtiö on eCOGRA:n (e-Commerce Online Gambling Regulation and Assurance) auditoima ja sertifioima vastuullinen toimija. Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta www.kindredplc.com.