HJK:n ratkaiseva Mestarien liigan karsintaottelu tänään yksinoikeudella Unibet TV:stä

Unibet näyttää tänään kelllo 21.30 alkaen FKBuducnost Podgorican ja HJK:n välisen Mestarien liigan ensimmäisen kierroksen karsintaottelun. Unibetin asiakkaat, joilla on pelitilillä rahaa vähintään 0,01 euroa, voivat katsoa ottelut joko Unibetin nettisivuilta tai mobiilisovelluksesta. Tämän llsäksi Unibet tarjoaa otteluun myös ilmaisen viiden euron live-vedon.

Helsingissä napatun 3–1-kotivoiton myötä HJK lähtee otteluparin ratkaisevaan, Montenegron pääkaupungissa Podgoricassa pelattavaan koitokseen erinomaisista lähtöasetelmista. Toni Koskelan suojateille on luvassa silti hikinen ilta, sillä kello 20.30 paikallista aikaa alkavan ottelun ajaksi ennustetaan yhä yli 30 asteen hellettä.

Otteluparin voittaminen olisi HJK:lle hyvin tärkeää, sillä se takaisi joukkueelle vähintään kolme muuta otteluparia. Häviön myötä joukkueen eurocup-taival sen sijaan tyssäisi kokonaan.

HJK:n kannattajat sekä kaikki muut jalkapallon ystävät voivat katsoa ottelun yksinoikeudella Unibet TV:stä. Ottelut näkyvät automaattisesti, kun asiakakan pelitilillä on rahaa vähintään 0,01 euroa. Lisäksi Unibet tarjoaa kaikille ottelun katsojille myös ilmaisen viiden euron live-vedon.

Unibet TV:n yksinoikeuslähetykset jatkuvat myös torstaina, kun se näyttää Turun Interin ja FC Hongan eurovierasottelut UEFA:n uuden Konferenssiliigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Turussa 1–1-tasatuloksen pelannut Inter kohtaa Unkarissa Puskas Academian Suomen aikaa kello 21.00. Espoossa maalittomaan tasapeliin KSI Runavikin kanssa jäänyt Honka lähtee puolestaan vierasvoittoa Färsaarilta kello 22.00 Suomen aikaa alkavasta otteluparin päätöksestä.

Suomalaisjoukkueiden tulevat europelit Unibet TV:ssä:

Ti 13.7. klo 21.30: FKBuducnost Podgorica vs. HJK

To 15.7. klo 22.00: NSI Runavik vs. FC Honka

To 15.7. klo 21.00: Puskas Akademia FC vs. FC Inter

Kindred Group (entinen Unibet Group) on yksi Euroopan suurimmista online-pelejä ja digitaalisia sisältöjä tarjoavista yhtiöistä. Tukholman Nasdaq OMX Nordic Exchange -pörssiin listattu Kindred Group sisältää 12 asiakasbrändiä, joilla on yli 27 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Kindred on Euroopan suurimpien rahapeli- ja vedonlyöntiyhteisöjen etujärjestön EGBA:n (European Gaming and Betting Association) perustajajäsen. Yhtiö on eCOGRA:n (e-Commerce Online Gambling Regulation and Assurance) auditoima ja sertifioima vastuullinen toimija. Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta www.kindredplc.com.