Veikkausvihjeet netistä

Tekninen kehitys on tuonut vedonlyöjille entistä enemmän kanavia löytää vihjeet omiin kohteisiin. Pelaat sitten perinteisiä lajeja kuten jalkapalloa tai koripalloa, tai uusia lajeja kuten e-urheilua, tarjolla on vinkkejä ihan viime tipassakin.

Veikkausvihjeet toimivat useimmalla pelaajalla tukemassa omia alustavia arvioita ja vetoja, mutta myös antamassa mahdollisuuden pelata sellaisia kohteita, joista ei itse tiedä mitään. Useimmat pelaajat eivät aivan surutta usko uusia vinkkaajia, vaan saattavat seurata vinkkejä hetken ennen omaa pelaamista, tai sitten aloitetaan pienillä panoksilla. Mitä paremmalta ja osaavalta vinkkaaja tuntuu, sitä todennäköisemmin lähdettä käytetään myös jatkossa. Monet vinkkien antajista ovat erikoistuneet johonkin tiettyyn lajiin tai jopa turnaukseen, ja siksi vinkkaajien käytölle on selkeästi tilausta. Harvat meistä kotona vetoa lyövistä on ammattilaisia, pikemminkin vetoa lyödään hyvin ja jännityksen vuoksi.

Lähes 220 miljardin arvoinen markkina

Jos puhutaan maailman mittakaavassa urheiluvedonlyönnistä ovat etualalla lajit kuten hevos- ja koirakilpailut, jalkapallo ja amerikkalainen jalkapallo. Maailmalla on itseasiassa lähes 31 000 yritystä, jotka toimivat nimenomaan urheiluvedonlyönnin parissa ja koko maailman urheiluvedonlyönti+lottomarkkinat ovat kokoluokaltaan lähes 220 miljardia dollaria! Nämä yritykset työllistävät lähes 200 000 työntekijää.

Entä sitten itse pelaajat? Esimerkiksi Englannissa on laskettu, että yli 60 % aikuisista englantilaisista pelaa viikoittain! Vastaavasti esimerkiksi Italiassa pelataan pelkästään jalkapalloa vuosittain yli 10 miljardilla eurolla. Urheiluvedonlyönti myös lisääntyy vuosi vuodelta, kiitos teknisen kehityksen ja uusien maiden mahdollistaessa vedonlyönnin netissä. Esimerkiksi USA:ssa ala on vasta kasvamassa eri osavaltioiden muuttaessa vähitellen lakejaan ja asetuksiaan.

Missä vain ja koska vain

Ei siis mikään ihme, että viimeisten vuosien aikana teknisen kehityksen myötä vedonlyönti on siirtynyt entistä enemmän kohti livepelaamista sekä mobiilissa tapahtuvaksi. Livepelaaminen ensinnäkin on lisännyt pelattavia kohteita ja yhden ottelun kohdalla se tarkoittaa entisen parin kohteen sijasta paria kymmentä pelattavaa kohdetta! Kun pelaaminen on siirtynyt entistä enemmän mobiililaittelle ja pois kioskeista ja pelihuoneista, on luonnollista että kaikki vihjeetkin ovat vähitellen siirtyneet tai ovat siirtymässä digiaikaan. Enää ei tarvita viikkoa etukäteen lehteen kirjoitettuja vihjeitä tai niitä puhelimella soitettavia vihjeitä – nykyään voit saada vihjeet juuri oikeaan aikaan suoraan omaan älylaitteeseesi.

Eikä vain vihjeitä, mutta nykyään voit myös seurata otteluita suorana oman älylaitteesi avulla missä tahansa – et siis ole enää sidottu paikkaan tai televisioon, vaan voit sekä seurata otteluita että lyödä vetoa siellä missä satutkaan olemaan.

Pelaajan vinkit

Jos olet uusi urheiluvedonlyönnin maailmassa mieti nämä pari asiaa valmiiksi:

  • osaatko laskea todennäköisyyksiä
  • ymmärrätkö kertoimien vertailun ja onko sinulla tili useammalla operaattorilla
  • seuraatko oman pelaamisesi määrää, onko sinulla pelikassa

Pelikassa on tarpeen, jotta tiedät kuinka paljon olet pelannut ja kuinka paljon olet voitolla tai tappiolla. Pelikassa myös periaatteessa varmistaa, että pelaat itsellesi vastuullisesti, ja aiheuttamatta taloudellisia ongelmia. Pelaaminen vie nimittäin helposti sekä aikaa, että rahaa ja on hyvä heti alusta alkaen asettaa itselleen selkeät rahat molempien suhteen.

Entä laji? Kaikkia lajeja ei yksittäinen pelaaja voi seurata. Jos taasen olet matemaattisesti lahjakas ja osaat koodata, voit rakentaa itsellesi jopa vedonlyöntirobotin, joka tekee kaiken puolestasi. Useimmat pelaajat pelaavat kuitenkin lajia, joista itse myös tykkäävät, ja pelaaminen tuo itse pelin seuraamisen lisäjännityksen. Jos et ole vielä itse sitä kertaakaan tehnyt, niin voit vain kuvitella miltä tuntuu seurata ottelun viimeisiä hetkiä, jotka merkitsevät sinulle joko tuhansien eurojen tuloa, tai muutaman euron menetystä – sellaista on urheiluvedonlyönti parhaimmillaan, unohtamattomia hetkiä urheilun parissa.